Наукові конференції України, Друкарство молоде-2019

Розмір шрифту: 
Сучасні технології створення анімації для електронних видань у форматі EPUB
Vitalii Oleksandrovych Vorobei

Остання редакція: 2019-02-14

Тези доповіді


Modern animation creation technologies was developed and analyzed in the given article. The software for creation of animations is considered.

Останні десятиліття характеризуються швидким вдосконаленням і розвитком електроніки та комп’ютерних інформаційних технологій. Саме в цей час електронні видання набирають популярність, а обсяг друкованих видань зменшується. Можливість використання додаткових аудіовізуальних засобів дозволяє читачу з більшою цікавістю сприймати матеріал електронних видань. Особливо важливим є включення в текст анімації, яка покращує сприйняття та додає естетичності. В зв’язку з цим технології створення анімації стрімко набувають популярності та розвиваються в умовах жорсткої конкуренції серед провідних розробників програмного забезпечення. Тому дослідження технологій створення анімації та встановлення швидкості створення анімації у різних програмних середовищах є актуальним завданням.

На основі аналізу фахової літератури було здійснено огляд сучасних програмних засобів створення анімації та порівняно їх продуктивність.

Для визначення найбільш оптимальної технології створення покадрової анімації за продуктивністю сучасних програмних засобів було побудовано та проаналізовано циклограму типових процесів створення покадрової анімації.


Ключові слова


технологічні процеси; анімація; комп'ютерні технології; EPUB

Full Text: PDF