Наукові конференції України, Друкарство молоде-2019

Розмір шрифту: 
Аналіз конструкцій видань кулінарної тематики
Марія Клішина

Остання редакція: 2019-02-20

Тези доповіді


The article defines and describes the analysis of the design of cooking publications.

В даний час дуже розвинений ринок поліграфічної продукції, виключенням не стали і видання кулінарної тематики. При загальному аналізі видання кулінарних рецептів можна вирізнити головні особливості, а саме формат, обсяг видання, тип обкладинки/палітурки, фарбовість, оздоблення, спосіб скріплення блоку, додаткові елементи тощо.

Для дослідження було обрано п’ять найбільш поширених за конструкцією примірників, що реалізуються на сучасному ринку поліграфічної продукції та проаналізовано їх за зручністю користування.


Ключові слова


конструкція видання; зручність користування; видання кулінарної тематики

Full Text: PDF